ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 2 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
To: Χαλκίδα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
2 ΗΜΕΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

800x600 Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}

1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί. Στάση για καφέ καθοδόν στη Λαμία, Δομοκό. Στην συνέχεια επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή Κορώνης, που από υψόμετρο 800μ. στέφεται στον Θεσσαλικό κάμπο. Κάνουμε στάση να προσκυνήσουμε και να θαυμάσουμε το υπέροχο τοπίο. Συνεχίζουμε για το γύρο της τεχνητής Λίμνης Πλαστήρα (υψόμετρο 1000μ.), που πήρε το όνομά της από τον Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, που πρώτος συνέλαβε το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας της. Στάση για γεύμα σε όμορφη ταβέρνα της περιοχής (πλαζ Λαμπερού ή Καλύβια Πεζούλας). Άφιξη στην Καλαμπάκα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, το βράδυ ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Τρίκαλα, επίσκεψη στον Μύλο Των Ξωτικών το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε για το χωριό Ξυνιάδα Δομοκού στο οποίο είναι κτισμένο το Μοναστήρι της Παναγίας της Ελεούσης. Το Μοναστήρι κτίσθηκε το 1962 με θαυματουργικό τρόπο. Η εμφάνιση της Παναγίας σε όραμα υπέδειξε στους κατοίκους του χωριού σε βάθος 1,50 μ. μέσα στο χώμα την εικόνα της πού φέρει την επιγραφή "Μήτηρ Θεού Ελεούσα". Αναχώρηση για Λαμία, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Χαλκίδα.

 

Περιλαμβάνει:

Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,

διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια και

πρωινό. 

From / per person

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr