ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ - ΔΑΜΝΟΝΙ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ - ΔΑΜΝΟΝΙ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 5, 15, 19 & 26/8, 2/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών (extra bed) σε Μονόκλινο 
325€ 295€ 400€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΡΗΤΗ & αντίστροφα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
 • * Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPIC 3* στο κέντρο του Ηρακλείου.
 • * 3 πρωινά και 3 δείπνα σε μπουφέ.
 • * Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • * Αρχηγός - συνοδός.
 • * Τοπικός ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΣΟΥ.
 • * Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • * Φ.Π.Α. & φόρος διαμονής.


ΟΣΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

 • Α2 ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 45€.
 • ΑΒ2 ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 35€
 • Α3 ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 25€.
 • ΑΒ3 ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 15€
 • Α4 ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 10€

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ - ΔΑΜΝΟΝΙ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

...

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 20.30 μ.μ. για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για XANIA, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί φθάνουμε στο παλιό λιμάνι των ΧΑΝΙΩΝ και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πρωινό με περιπάτους γνωριμίας στην παλαιά πόλη με το Βενετσάνικο λιμάνι. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τους ΤΑΦΟΥΣ των ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό 'Αλσος με μοναδική θέα. Λίγο αργότερα φθάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς τον ποταμό Δέλφινα, ενώ η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 2.5 km. To μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό χωριό της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα του καταπράσινου οικισμού με τα πανύψηλα πλατάνια και τα πολλά τρεχούμενα νερά. Επόμενος σταθμός η πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας και θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου, για να συναντήσουμε πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία. Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της ΚΝΩΣΣΟΥ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου. Το Ενυδρείο της Κρήτης καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης) και περιλαμβάνει εγκατάσταση πολλών δεξαμενών - ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων). Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν οργανισμοί μεγάλου μεγέθους (π.χ. καρχαρίες, σελάχια, τοννοειδή κ.λ.π.). Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά στην περιοχή της Χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη του Ηρακλείου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική ΕΛΟΥΝΤΑ, με μικρή στάση - επίσκεψη, στην ανδρική ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είναι χτισμένη στην καρδιά του φαραγγιού του Σεληνάρη. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ. Επιστροφή στην ΕΛΟΥΝΤΑ και μετάβαση στην υπέροχη παραλία της ΠΛΑΚΑΣ για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στο νότιο κομμάτι της Κρήτης και την υπέροχη παραλία ΔΑΜΝΟΝΙ. Παραμονή για κολύμπι ή εναλλακτικά μετάβαση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στην εξωτική παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης. Η επιστροφή μας από το Κουρταλιώτικο φαράγγι με μικρή στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στην πόλη του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής (21:00) προς το λιμάνι του Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

6Η ΗΜΕΡΑ: 'Αφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν ορισμένες φορές η επίσκεψη στην πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ να μεταφερθεί την 5η ημέρα της εκδρομής.

 

From / per person

Booking
Total:
325,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
20:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr