ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 5 Days
Scale: 5 - 10 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ Απολαυστική διαμονή στο παραθαλάσσιο POTAMAKI BEACH HOTEL

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

Απολαυστική διαμονή στο παραθαλάσσιο POTAMAKI BEACH HOTEL

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 7 & 17/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις σε Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
7 & 17/8
268€
248€
348€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • *Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3*, στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ.
  • *4 πρωινά και 4 δείπνα σε μπουφέ.
  • *Εισιτήρια F/B HΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7:30 π.μ. από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, ΙΟΝΙΑΣ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας που βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη. Χτίστηκε το 1890 με εξ' ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμηση της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΝΟΝΙ, στο Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ενώ λίγο αργότερα θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, Ακολουθεί γεύμα προαιρετικά και ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΣΣΙΟΠΗ, το μεγαλύτερο χωριό στη βόρεια πλευρά του νησιού, 38 χλμ από την πόλη, με 1200 περίπου κατοίκους. Ξεχωρίζει για τις μοναδικές παραλίες του και το πλούσιο ιστορικό παρελθόν, στάση και συνεχίζουμε μέσω ΑΧΑΡΑΒΗΣ για τη ΡΟΔΑ ένα παραδοσιακό ψαροχώρι, γνωστό για την αμμώδη παραλία του, τους ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τα εστιατόρια, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα βρεθούμε στην ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη με επίσκεψη στη Σπιανάδα, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απ' τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του Λιστόν με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη γραφική παραλία του ξενοδοχείου μας στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, για χαλάρωση και κολύμπι. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό με την άφιξη μας στο λιμάνι αποχαιρετάμε το όμορφο νησί των Φαιάκων, με την επιβίβαση μας στο F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Το ταξίδι μας προς Αθήνα συνεχίζεται με ενδιάμεσες στάσεις στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, την Αμφιλοχία και την περιοχή του Αιγίου, άφιξη το βράδυ.

 

From / per person

Booking
Total:
268,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr