ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ Διαμονή στην όμορφη παραλία της Λυγίας! ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Διαμονή στην όμορφη παραλία της Λυγίας!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
245€ 220€ 329€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DIMITRA 3*, στην παραλία της Λυγιάς.
  • *Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • *Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π. Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία Γριμπόβου, στην πόλη της Ναυπάκτου. Παραμονή για περιπάτους ή κολύμπι και συνεχίζουμε για Αμφιλοχία, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη παραλία της ΛΥΓΙΑΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους, για να κολυμπήσουμε ή εναλλακτικά μικρή περιήγηση προαιρετικά με τουριστικά πλοιάρια. Επόμενος σταθμός οι πηγές του ποταμού Αχέροντα στο χωριό ΓΛΥΚΗ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και να απολαύσουμε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό θέαμα, αντικρίζοντας τους τεράστιους βράχους και ακούγοντας τον ήχο των νερών που αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για την παραλία της Αμμουδιάς, στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε στις σπηλιές των ΠΑΞΩΝ, θα σταθούμε για λίγο στη μαγευτική παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα τουρκουάζ νερά (δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο οι πιο τολμηροί) και τέλος θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές. Πρωτεύουσα τους είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ, σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, πριν καταλήξουμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το γραφικό τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ. Δυνατότητα προαιρετικά (έξοδα ατομικά) για ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το ΜΑΔΟΥΡΗ, τη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και το ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Σχετική παραμονή, επίσκεψη και συνεχίζουμε μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν να γίνει αλλαγή στη σειρά των επισκέψεων 2ης & 3ης ημέρας.

 

From / per person

Booking
Total:
245,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
08:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours@.gr