ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 5 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά! ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 14 & 26/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 14 & 26/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
245€ 225€ 345€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MATILDA 4* στην περιοχή του Bασιλικού.
  • *4 πρωινά και 4 δείπνα σε μπουφέ (το ένα με ζωντανή μουσική).
  • *Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ και αντίστροφα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α. & Φόρο διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη και γεύμα προαιρετικά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Βασιλικό. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το λόφο του ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία, ακολουθεί το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα, η εκκλησία της Χρυσοπηγής και το Βενετσιάνικο κάστρο. Λίγο αργότερα στην παραλία ΛΑΓΑΝΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα, προσπερνώντας το πανέμορφο ΠΟΡΤΟ - ΡΩΜΑ, θα φθάσουμε στη γραφική παραλία του ΓΕΡΑΚΑ, βιότοπο της θαλάσσιας χελώνας CARETTA - CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί με επίσκεψη στο χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ με την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ, καθώς και τα χωριά ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος). Στη συνέχεια από τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, θα δούμε την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ, ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις ΒΟΛΙΜΕΣ θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά ή εναλλακτικά επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Δυνατότητα (έξοδα ατομικά) για προαιρετική επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο, στις Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, μια ακόμη περιοχή που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTA - CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα έχουμε την τελευταία μας γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και χρόνο για επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ, το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα. Το μεσημέρι απόπλους για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

From / per person

Booking
Total:
245,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
08:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr