ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
198€ 168€ 261€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΕSPERIA» 3* στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • *Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε μπουφέ.
  • *Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση σε καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό κόλπο, στάση, γεύμα, προαιρετικά. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια πολύ όμορφη παραλιακή διαδρομή μας οδηγεί στην Ουρανούπολη, στο "τρίτο πόδι" της μαγευτικής Χαλκιδικής. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά ή εναλλακτικά προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, με ενδιάμεση στάση στην Ασπροβάλτα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη της Καβάλας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο Ferry boat και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο Λιμένας και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ - ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο Ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ - ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

From / per person

Booking
Total:
198,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:45:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr