ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
178€ 152€ 240€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  • *3 πρωινά σε μπουφέ.
  • *Τα εισιτήρια του F/B για την επίσκεψη στην ΚΕΡΚΥΡΑ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Η διαδρομή με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου, μας οδηγεί με μια μικρή παράκαμψη στην πόλη της Ναυπάκτου και την όμορφη παραλία Γριμπόβου, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο "PALLADIO" στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, ενώ αμέσως μετά μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι και στην περιοχή ΟΞΥΑ για να απολαύσουμε τη μοναδική θέα προς η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό νησάκι με το "ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ" του ΑΛΗ ΠΑΣΑ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πολύ νωρίς παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου με το F/B θα φθάσουμε στην ΚΕΡΚΥΡΑ και θα επισκεφθούμε την ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ με τον ομώνυμο μαγευτικό κολπίσκο, παραμονή - επίσκεψη, κολύμπι. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην πόλη και τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης και είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του ΛΙΣΤΟΝ με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Το απόγευμα φθάνουμε και πάλι στο λιμάνι του νησιού, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω Εγνατίας οδού θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα για διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και άλλη μια πολύ όμορφη διαδρομή ξεκινά. Το πρωί θα γνωρίσουμε και θα κολυμπήσουμε σε μια όμορφη παραλία της Πρέβεζας (ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ - ΚΑΝΑΛΙ), ενώ λίγο αργότερα Θα επισκεφθούμε το νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και την ομώνυμη πόλη και πρωτεύουσα του νησιού. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

From / per person

Booking
Total:
178,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr