ΣΚΥΡΟΣ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 3 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΣΚΥΡΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/9. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΚΥΡΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
148€ 128€ 193€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (SKYROS PALACE).
  • *2 πρωινά και 2 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ με δωρεάν, κρασί, μπύρα, αναψυκτικό.
  • *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση στην ΕΡΕΤΡΙΑ, άφιξη, επιβίβαση στο Ferry Boat και απόπλους για τα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Skiros Palace πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος ελεύθερος, κολύμπι, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Επιστρέφουμε στη ΧΩΡΑ, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας, και με το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο, κλείνουμε την επίσκεψη μας στο νησί και συνεχίζουμε για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κύμη. 'Αφιξη και μέσω ΧΑΛΚΙΔΑΣ, στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

From / per person

Booking
Total:
148,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr