ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 3 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με  πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • *2 πρωινά σε μπουφέ.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή, με πολλά αξιοθέατα ξεκινάει. Πρώτος σταθμός το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού Αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ αρκούδας "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ". Αμέσως μετά με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ακολουθώντας μία καταπράσινη διαδρομή, από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ, θα φθάσουμε στα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, στο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με τη διαδρομή μας να περνά για λίγο από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και να συνεχίζεται για ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:45:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr