ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 3 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OASIS 3*.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, στάση - επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας, στη ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μία σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την "ιδιαίτερη γοητεία" του Μανιάτικου τοπίου, με μία μοναδική αρχιτκετονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά τον όμορφο οικισμό ΝΕΟΥ ΟΙΤΥΛΟΥ, στη Μεσσηνιακή Μάνη. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με στάση στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
08:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr