ΠΡΑΓΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 5 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΠΡΑΓΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: κάθε Τετάρτη (έως 16/10). ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΡΑΓΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: κάθε Τετάρτη (έως 16/10).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία σε Δίκλινο σε Μονόκλινο

Παιδί 2-12 ετών

σε extra κρεβάτι

Φόροι αεροδρομίων

Diplomat 4* ή παρόμοιο

(Hotel Diplomat new rooms)

595€ 755€ 495€ 150€
Hotel 987 4* (ή παρόμοιο) 665€ 865€ 565€ 150€
Grandior 5* (ή παρόμοιο) 785€ 1065€ 685€ 150€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα - Αθήνα.
 • *1 αποσκευή 23 κιλών ανά άτομο.
 • *Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας.
 • *4 διανυκτερεύσεις στην Πράγα σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό.
 • *2 γεύματα σε τοπικό εστιατόριο.
 • *1 γεύμα στην κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα.
 • *Ξενάγηση της παλιάς πόλης της Πράγας.
 • *Ξενάγηση του Κάστρου της Πράγας.
 • *Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ.
 • *Ελληνόφωνος συνοδός - Ξεναγός.
 • *Ταξιδιωτική ασφάλεια με επιπλέον παροχές.
 • *Ενημερωτικά έντυπα.
 • *Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Φόροι αεροδρομίων (150 €).
 • *Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα.
 • *Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Πτήσεις με την Aegean Airlines
Α3 864 ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ 08.20 10.00
Α3 867 ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ 15.45 19.15

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ): Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. 'Αφιξη στη "χρυσή πόλη" και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγηση μας ξεκινάει με το "Μικρό μέρος" (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγίου Νικολάου, θα περπατήσουμε από τη γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της "Βασιλικής οδού" ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την "παρέλαση των αποστόλων" καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ - (ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ Προαιρετικά) Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα είναι ελεύθερη, πρότασή μας είναι μία ολοήμερη εκδρομή στη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα στο «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα, είναι στη λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτίρια, τις εκκλησίες και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας, όπως η "κρυφή γέφυρα". Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Επιστροφή στην Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ - (ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ): Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό τη γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Το 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Αναχώρηση για την Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗΣ): Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας ξεκινάει με το μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου και στη "βασιλική" του Αγίου Γεωργίου. Μετά την ξενάγηση μας θα έχουμε 2ωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Βολτάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη άποψη. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

5Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη ημέρα έως την ώρα συνάντησης για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Πράγας και την πτήση της επιστροφής.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

From / per person

Booking
Total:
595,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr