ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 7 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΧΑΛΣΤΑΤ - ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΠΕΡΤΙΣΑΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΑΧΕΝΖΕΕ - ΚΙΤΖΜΠΙΕΛ - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ - ΒΑΤΕΝΣ/ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ - ΛΙΝΤΣ - ΜΕΛΚ - ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΧΑΛΣΤΑΤ - ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΠΕΡΤΙΣΑΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΑΧΕΝΖΕΕ - ΚΙΤΖΜΠΙΕΛ - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ - ΒΑΤΕΝΣ/ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ - ΛΙΝΤΣ - ΜΕΛΚ - ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17 & 24/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 7 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
795€ 595€ 1145€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ με AUSTRIAN AIRLINES.
  • *6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα ή παρόμοια (2 διανυκτερεύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ, 2 διανυκτερεύσεις στο Ίννσμπρουκ, 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη).    
  • *Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. 
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος.
  • *Ξενάγηση στην πόλη του Σάλτσμπουργκ με επίσημο ξεναγό. 
  • *Ξενάγηση στην πόλη της Βιέννης με επίσημο ξεναγό. 
  • *Ξενάγηση στα δάση της Βιέννης με επίσημο ξεναγό. 
  • *Αρχηγός - συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check point,parking φόροι πόλεων - 200€ ανά άτομο.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, ποτά/αναψυκτικά κ.λ.π.
  • *Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

Πτήσεις
Αθήνα Βιέννη OS 804 06.40 08.00
Βιέννη
Αθήνα
OS 803
21.40 00.45

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη με AUSTRIAN. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τη γενέτειρα του Μότσαρτ, το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας". Το όνομα Σάλτσμπουργκ σημαίνει "Κάστρο του Αλατιού", καθώς, κατά τη ρωμαϊκή εποχή, η οικονομική του δύναμη στηρίχθηκε στο "λευκό χρυσό", δηλαδή το ορυκτό αλάτι. 'Αφιξη και ξενάγηση στην παραμυθένια αυτή πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ (Mirabell) με τους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι Σάλτσαχ (Salzach), θα φθάσουμε στην Γκετράιντεγκασσε (Getreidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της έξοχα διατηρημένης παλιάς πόλης (Altstadt) με τα στενά δρομάκια, τα όμορφα κτίρια, τους ναούς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσμπουργκ (Hohensalzburg) στην κορυφή του λόφου. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791), το οποίο σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο UNTERSBERG 4*. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΧΑΛΣΤΑΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πρωινή αναχώρηση για την εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων λιμνών του Σαλτσκάμεργκουτ (Salzkammergut), που περιβάλλονται από τις πανύψηλες βουνοκορφές των 'Αλπεων, με τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια να αντικατοπτρίζονται στα ήρεμα νερά τους. Εικόνες μοναδικές, σαν να είναι βγαλμένες από την παλέτα ενός ταλαντούχου ζωγράφου! Πρώτος μας σταθμός το ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, το "μαργαριτάρι της Αυστρίας", χτισμένο σε μια απότομη όχθη της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee). Αποτελεί έναν από τους παλαιότερους κατοικημένους οικισμούς στην Ευρώπη και έχει αναγνωριστεί ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Το αλάτι που βρίσκεται στους λόφους πάνω από την πόλη αποτελεί πηγή πλούτου για το Χάλστατ εδώ και αιώνες. Στην ευρύτερη περιοχή θα επισκεφθούμε τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου και θα θαυμάσουμε την πανέμορφη σπηλιά με την υπόγεια λίμνη. Συνεχίζουμε για τη λουτρόπολη Μπαντ Ισλ (Bad Ischl) με τις ιαματικές πηγές, το δημοφιλές θέρετρο Σαιντ Βόλφγκανγκ (St. Wolfgang), τις πανέμορφες λίμνες 'Αττερζεε (Attersee) και Μόντζεε (Mondsee), το γραφικό χωριό Σαιντ Γκίλγκεν (Saint Gilgen), γενέτειρα της μητέρας του Μότσαρτ, χτισμένο στις όχθες της λίμνης Βόλφγκανγκ (Wolfgangsee) και την πανέμορφη λίμνη Φουσλ (Fuschlsee). Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΜΝΗ ΑΧΕΝΖΕΕ - ΠΕΡΤΙΣΑΟΥ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ: Πρωινή αναχώρηση για την υπέροχη λίμνη 'Αχενζεε (Achensee), που περιβάλλεται από τις πυκνοφυτεμένες πλαγιές των βουνών. Θα σταματήσουμε για λίγο στο πανέμορφο χωριό Περτισάου για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής και θα καταλήξουμε απόγευμα στο Ίννσμπρουκ, όπου κατά την περιήγησή μας θα δούμε τα μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια, τις πλατείες, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε (Μαρίας Θηρεσίας), τη Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού, την Αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAUER BAR 4*. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΚΙΤΖΜΠΙΕΛ - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ - ΒΑΤΕΝΣ/ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ: Η σημερινή μαγευτική μας διαδρομή θα μας οδηγήσει σε ένα από τα διασημότερα χιονοδρομικά κέντρα του κόσμου, το Κίτζμπιελ (Kitzbühel). Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό των 'Αλπεων με χρωματιστά κουκλόσπιτα τιρολέζικης αρχιτεκτονικής, που ξεπερνά σε γραφικότητα ακόμα και τα ωραιότερα εικονογραφημένα παραμύθια! Συνεχίζουμε για το παραμυθένιο Ζελ αμ Ζεε, που χτίστηκε από μοναχούς του Σάλτσμπουργκ στις όχθες της ομώνυμης πανέμορφης λίμνης. Επόμενη στάση το Βάτενς (Wattens), όπου θα επισκεφθούμε το εκπληκτικό στο είδος του μουσείο Σβαρόφσκι - ένα ταξίδι στο μαγικό, θαυμαστό, παραμυθένιο κόσμο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι (Swarovski). Θα περιηγηθούμε στους λαμπερούς Διαδρόμους και στις "Αίθουσες των Θαυμάτων", σε ένα χώρο που συνδυάζει δημιουργικότητα, καινοτομία, τέχνη και διασκέδαση! Και φυσικά, ο Κρυστάλλινος Κόσμος διαθέτει έναν τεράστιο χώρο για το κατάστημά του, όπου ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Σβαρόφσκι. Επιστροφή στο Ίννσμπρουκ. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΛΙΝΤΣ - ΜΕΛΚ - ΒΙΕΝΝΗ: Πρωινή αναχώρηση για το Λιντς (Linz), την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας και πρωτεύουσα του κρατιδίου της 'Ανω Αυστρίας, που είναι χτισμένο στις όχθες του Δούναβη. Συνεχίζουμε για το Μελκ (Melk), που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Μελκ και Δούναβη, με το επιβλητικό αββαείο των Βενεδικτίνων στην κορυφή ενός απότομου βραχώδους λόφου - το μεγαλύτερο μπαρόκ θρησκευτικό κτίριο στην Αυστρία και τη Γερμανία - το οποίο αναφέρεται στο μυθιστόρημα "Το όνομα του ρόδου" του Ουμπέρτο Έκο. Συνεχίζουμε για τη Βιέννη. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο IMPERIAL RIDING SCHOOL 4* sup.. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Βιέννη μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα φημισμένα καφέ της πόλης, που αναδύουν τη βιεννέζικη κουλτούρα, όπως το παραδοσιακό Sacher Café με την παγκοσμίως γνωστή σοκολατίνα του, το ιστορικό Cafe Central, τόπο συνάντησης της βιεννέζικης διανόησης στα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα, καθώς και το Café Mozart με το μυρωδάτο καφέ, που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ: Πρωινή ξενάγηση πόλης κατά της διάρκεια της οποίας θα δούμε την περίφημη κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ (Hofburg), το γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου κ.ά. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν (Schönbrunn), όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα διαμερίσματα στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ, ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ, ΜΠΑΝΤΕΝ - ΑΘΗΝΑ: Σήμερα μας περιμένουν τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση. Στην περιοχή του Μάγιερλινγκ θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο, γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο του πρίγκιπα και διαδόχου της Αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας Ροδόλφου, μοναχογιού του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ Α' και της αυτοκράτειρας Σίσυ, με τη 17χρονη βαρόνη Μαρία Βετσέρα. Συνεχίζουμε για την κοσμική λουτρόπολη Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
795,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr