ΡΩΜΗ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - (ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΡΩΜΗ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - (ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 9, 16, 23 & 30/8, 6 & 13/9 - 4 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8, 15, 22 & 29/8, 5 & 12/9 - 5 ΗΜΕΡΕΣ.

ΡΩΜΗ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - (ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 9, 16, 23 & 30/8, 6 & 13/9 - 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8, 15, 22 & 29/8, 5 & 12/9 - 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Cicerone 4* NH Vittorio Veneto 4* sup
Ημέρες 4 5 4 5
σε Δίκλινο 455€ 495€ 545€ 635€
3ο άτομο έως 12 ετών 395€ 435€ 495€ 575€
σε Μονόκλινο 565€ 635€ 725€ 895€
Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking: 200€
Επιβάρυνση από Θεσ/κη: 70€ και από άλλες πόλεις 140€ με την Aegean (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN.
  • *3, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.  
  • *Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • *Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο. 
  • *Ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης. 
  • *Ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού και στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. 
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α. 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking € 200.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, είσοδος στο Βατικανό, ακουστικά για την ξενάγηση του Αγίου Πέτρου € 30 ο ενήλικας, € 20 το παιδί.
  • *Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

Πτήσεις
Αθήνα Ρώμη Α3 650 08.25 09.35
Ρώμη
Αθήνα
Α3 655
17.30 20.30

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη με AEGEAN. 'Αφιξη και ξενάγηση στην "Αιώνια Πόλη", κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Παύλου έξω από τα τείχη, την Πυραμίδα, τις θέρμες του Καρακάλα, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού, την περίφημη εκκλησία Σάντα Μαρία Ματζόρε και θα καταλήξουμε στον περιβάλλοντα χώρο του Κολοσσαίου, όπου θα έχουμε μικρής διάρκειας στάση για φωτογραφίες και έναν ιταλικό καφέ. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας πεζοί, περνώντας από τις περίφημες αυτοκρατορικές αγορές και θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε από ψηλά τη Ρωμαϊκή αγορά. Διασχίζοντας την πλατεία του Καπιτωλίου, θα κατέβουμε από τη σκάλα του Μιχαήλ Αγγέλου στην πλατεία Βενετίας. Εκεί θα δούμε το Παλάτσο Βενέτσια, το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη Βιτοριάνο, το άγαλμα του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας Βιτόριο Εμμανουέλε, καθώς και το μπαλκόνι της Λετίτσια (μητέρας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη). Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας οδικώς στις όχθες του Τίβερη, περνώντας από το Κάστρο του Αγίου Αγγέλου και τη Βίλα Μποργκέζε. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία NH VITTORIO VENETO 4* sup. ή στο CICERONE 4*. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ: Η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την οροφή του οποίου ζωγράφισε ο Μιχαήλ 'Αγγελος. Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε τη θεσπέσια μαρμάρινη σύνθεση του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά, καθώς και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: Προαιρετική εκδρομή στη Φλωρεντία. Ελεύθερη μέρα στη Ρώμη για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα ή και για ψώνια. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική μας εκδρομή στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την υπέροχη Φλωρεντία (έξοδα ατομικά). Φθάνοντας, θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως τον επιβλητικό Ντουόμο με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη, για επίσκεψη στην πινακοθήκη Galleria degli Uffizi, που διαθέτει μία από τις πιο αξιόλογες συλλογές αναγεννησιακής τέχνης (Τζιότο, Μποττιτσέλλι, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ραφαήλ, Τιτσιάνο, Βερονέζε, Μιχαήλ 'Αγγελος, Καραβάτζιο, Ρέμπραντ, Ρούμπενς, Ντύρερ, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.ά.) ή για ψώνια στη φημισμένη αγορά της. Επιστροφή στη Ρώμη. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ: Ελεύθερος χρόνος το πρωί, μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Για τις αναχωρήσεις 11,12,18,19,25 Ιουλίου, 5, 6, 12, 13 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο NH VITTORIO VENETO.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
455,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr