ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 11 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝ ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ - ΣΑΝ ΣΙΤΙ - ΠΡΕΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ/ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!!!

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ - ΣΑΝ ΣΙΤΙ - ΠΡΕΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ/ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11 & 25/8, 8 & 22/9, 20/10, 10/11, 1/12.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 11 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμές ανά άτομο Ομαδικό Ατομικό Καθημερινά
σε Δίκλινο 2070€ 1750€
Επιβάρυνση Μονόκλινου +810€ +950€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Αεροπορικά εισιτήρια.
 • *Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό (3 διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν, 3 διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Βικτώρια, 2 διανυκτερεύσεις στο Σαν Σίτι).
 • *6 δείπνα και 1 γεύμα.
 • *Μεταφορές εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. 
 • *Συνοδός από Αθήνα. 
 • *Τοπικοί ξεναγοί.
 • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, εμπλουτισμένη ταξιδιωτική ασφάλεια, είσοδοι: € 780. 
 • *Τοπικοί φόροι, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, βίζα: € 140 κατ’ άτομο (καταβάλλονται μόνο τοπικά στο συνοδό σας).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • *Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει αν αυτό κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη έκβασή του.
 • *Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ, το παρόν πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί για το ελάχιστο συμμετοχής 15 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, πραγματοποιείται με επιβάρυνση 130 €.
 • *Μέση Θερμοκρασία 14 βαθμοί Κέιπ Τάουν και 17 βαθμοί Ζιμπάμπουε. Πιθανότητα βροχής στο Κέιπ Τάουν 12 στις 30 ημέρες τους μήνες Μάιο - Αύγουστο και 2 στις 30 ημέρες στη Ζιμπάμπουε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Κέιπ Τάουν.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Στο σημείο όπου σμίγει ο Ατλαντικός με τον Ινδικό ωκεανό, θα βρείτε τη "Μητέρα Πόλη" και μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν. 'Αφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία πρώτη περιήγηση στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μην παραλείψετε να περπατήσετε στην κοσμική προκυμαία Victoria & Albert Waterfront, μία περιοχή που σφύζει από ζωή, με εκλεκτά εστιατόρια, καφέ και μπαράκια με ζωντανή αφρικανική και τζαζ μουσική.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ): Πρωινή αναχώρηση για τη χερσόνησο Κέιπ και με πρώτη στάση στον κόλπο Χάουτ, όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε από κοντά τις φώκιες στο νησάκι Σιλ. Στη συνέχεια, ακολουθώντας την ορεινή διαδρομή με τη μοναδική θέα στον ωκεανό, θα φθάσουμε στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας και με τη βοήθεια του τελεφερίκ, θα δούμε το σημείο ένωσης των ωκεανών (Ατλαντικού και Ινδικού), αλλά και το διασημότερο φάρο του κόσμου. Στη συνέχεια, στην παραλία Μπάουλντερ, θα δούμε και θα μάθουμε για τον τρόπο ζωής των πιγκουίνων. Στάση με γεύμα θαλασσινών και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΣ ΟΡΟΣ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ KIRSTENBOSCH): Ξεκινάμε σήμερα τη γνωριμία της πόλης με ανάβαση στο όρος Τέιμπλ (Table Mountain) με την επίπεδη κορυφή. Η μεταφορά θα γίνει με το υπερσύγχρονο τελεφερίκ και έτσι θα θαυμάσουμε την επιβλητική θέα του αστικού ιστού της πόλης από ύψος των 1.088 μέτρων. Εκεί θα έχουμε στάση για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ομορφότερο βοτανικό κήπο της ηπείρου και τον πρώτο κήπο που ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco. Εκεί, πέραν του όμορφου τοπίου, θα θαυμάσουμε τα 7.000 είδη φυτών και θα περπατήσουμε πάνω στην ξύλινη γέφυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το νησί Robben (κάτι σαν το Αλκατράζ της Αφρικής), φυλακή πολιτικών κρατουμένων - εδώ ο Νέλσον Μαντέλα πέρασε τα 18 από τα 27 χρόνια της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί από το καθεστώς του απαρτχάιντ.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ): Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Γιοχάνεσμπουργκ για τους μεγαλύτερους καταρράκτες του κόσμου. 'Αφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία δίωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Ζαμβέζη και να δείτε ελέφαντες και ιπποπόταμους να κάνουν μπάνιο στα χρώματα του δειλινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ/ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ):Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία κρουαζιέρα στον ποταμό Τσόμπε της Μποτσουάνας και να θαυμάσετε την άγρια ζωή της περιοχής. Στάση για φαγητό και νωρίς το απόγευμα θα ακολουθήσει σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, που συγκεντρώνει πολλά άγρια ζώα και το μεγαλύτερο πληθυσμό ελεφάντων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Περιήγηση στο "υδάτινο μονοπάτι των αγγέλων", εκεί που 550.000 κυβικά νερού πέφτουν κάθε λεπτό με πίεση σε φαράγγια με τροπική βλάστηση και κάνουν όλους να προσκυνούν σε ένα μοναδικό φαινόμενο. Ο συνδυασμός του έντονου θορύβου από την πτώση του νερού, το σύννεφο του ατμού μετά την πτώση, η πολυχρωμία από τα ουράνια τόξα, το επιβλητικό υψόμετρο του φαραγγιού και η ηρεμία των ζώων και των πουλιών, δίνουν άλλη διάσταση σε ένα κάδρο, που μένει στη μνήμη όλων των επισκεπτών! Ακολουθεί επίσκεψη σε χωριό με ξυλόγλυπτα και χρόνος ελεύθερος για κάποια προαιρετική δραστηριότητα στους καταρράκτες - από κολύμπι μέχρι και πτήση με ελικόπτερο!

8Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΣΙΤΙ: Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ, απ' όπου θα αναχωρήσουμε για το δημοφιλέστερο προορισμό ξεκούρασης των Νοτιοαφρικανών - έναν παράδεισο με ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως το Παλάτι της Χαμένης Πόλης. 'Αφιξη και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε (προαιρετικά) μία επίσκεψη στη φάρμα των κροκοδείλων, στο καταφύγιο των ελεφάντων, για να διασκεδάσετε με παιχνίδια στις πισίνες του πάρκου, στο καζίνο και τέλος, να απολαύσετε το δείπνο σας σε ένα από τα πολυάριθμα εστιατόρια.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΝ ΣΙΤΙ: Ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας, ίσως και για ένα ακόμα κοντινό σαφάρι.

10Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΝ ΣΙΤΙ - ΠΡΕΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ: Πρωινή αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Πρετόρια, κάνοντας μία πανοραμική βόλτα στο διοικητικό κέντρο της χώρας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και βραδινή πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

 

11Η ΗΜΕΡΑ: 'Αφιξη στην Αθήνα. 

From / per person

Booking
Total:
2 070,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr