ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΛΩΡΡΑΙΝΗ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΛΩΡΡΑΙΝΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΕΓΚΙΣΕΜ - ΚΟΛΜΑΡ - ΡΙΚΒΙΡ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕΕ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ - ΜΕΤΣ - ΝΑΝΣΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11, 18 & 25/8, 1/9. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΛΩΡΡΑΙΝΗ

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΕΓΚΙΣΕΜ - ΚΟΛΜΑΡ - ΡΙΚΒΙΡ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕΕ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ - ΜΕΤΣ - ΝΑΝΣΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11, 18 & 25/8, 1/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Hilton 4* Regent Contades 4* sup 
σε Δίκλινο 695€ 745€ 
3ο άτομο έως 12 ετών 595€  645€ 
σε Μονόκλινο 895€  995€ 
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: 220€
Επιβάρυνση από Θεσ/κη: 70€ και από άλλες πόλεις: 140€ με Aegean (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN. 
  • *5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας. 
  • *Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. 
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος. 
  • *Αρχηγός - συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: € 220.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Πτήσεις
Αθήνα Φρανκφούρτη Α3 830 08.15 10.15
Φρανκφούρτη
Αθήνα
Α3 833 18.00 21.45

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Φρανκφούρτη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τη γραφική λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν με τους ολάνθιστους κήπους και τον ποταμό Όος να τη διαρρέει, γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά και το ιστορικό Καζίνο, το κτίριο-κόσμημα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για το Στρασβούργο. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο REGENT CONTADES 4* sup. ή στο HILTON 4*. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον ύψους 149 μέτρων Καθεδρικό ναό της Notre Dame και το εντυπωσιακό αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στην κουκλίστικη "Petite France"/Μικρή Γαλλία, το ιστορικό κέντρο του Στρασβούργου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με τους γραφικούς δρόμους, τα ξύλινα σπιτάκια, τις λιθόστρωτες πλατείες και τις γέφυρες του ποταμού Ιλλ που διαρρέει την πόλη, στον οποίο μάλιστα, η Αλσατία να οφείλει πιθανόν και το όνομά της, καθότι στα γερμανικά Elsass σημαίνει "περιοχή του Ιλλ". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΑΛΣΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΕΓΚΙΣΕΜ, ΚΟΛΜΑΡ, ΡΙΚΒΙΡ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Πρωινή αναχώρηση για το γραφικό χωριό Εγκισέμ (Eguisheim), γνωστό για τα ερείπια των τριών κάστρων του και για το υπέροχο κρασί του, καθώς το ιδιαίτερο κλίμα της περιοχής ευνοεί την αμπελοκαλλιέργεια. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας στην καρδιά της Αλσατίας, θα φθάσουμε στο γοητευτικό Κολμάρ, την "πρωτεύουσα της αλσατικής οινοπαραγωγής", με την πλούσια μεσαιωνική και αναγεννησιακή του αρχιτεκτονική και θα καταλήξουμε στο "χωριό των αμπελουργών", το Ρικβίρ (Riquewihr), ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, φωλιασμένο πίσω από τα μεσαιωνικά του τείχη που μοιάζουν ανέπαφα. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ, ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕΕ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ: Σήμερα θα γνωρίσουμε το παραμυθένιο φυσικό τοπίο με τις αμέτρητες ομορφιές (πεύκα, έλατα, καταρράκτες, λίμνες), τις γραφικές πόλεις και τα χωριά με τα ξύλινα κουκλίστικα σαλέ του περίφημου Μέλανα Δρυμού. Πρώτη μας στάση θα είναι στο Φράιμπουργκ, από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, στην οποία θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού Μαύρου Δάσους (τα πυκνά δέντρα εμποδίζουν το φως του ήλιου στο εσωτερικό του, εξ ου και η ονομασία). Φθάνουμε στην "πνιγμένη" στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας (163 μέτρα), στην περιοχή του Τρίμπεργκ. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΕΤΣ - ΝΑΝΣΥ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Πρωινή αναχώρηση για την "πόλη της ιστορίας και της τέχνης", την πρωτεύουσα της Λωρραίνης, τη Μετς (Metz/Μες). Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Μοζέλα και Σέιγ και είναι γνωστή ως "πράσινη πόλη" λόγω των πολλών πάρκων της - από την πόλη αυτή πήρε το όνομα της η συνοικία Μετς της Αθήνας. Φθάνοντας θα εξερευνήσουμε το υπέροχο μεσαιωνικό της κέντρο, θα επισκεφθούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό-παλάτι, που έχει χαρακτηριστεί ιστορικό μνημείο της Γαλλίας, θα δούμε το δεύτερο - μετά το Παρίσι - μουσείο Πομπιντού, θα ανακαλύψουμε τη γερμανική κληρονομιά της πόλης στην αριστοκρατική συνοικία Imperial και θαυμάσουμε τις γαλλικές επαύλεις, τα τευτονικά γλυπτά και τα αρ νουβό κτίρια στη μεγαλοπρεπή λεωφόρο Φος (Foch). Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο και αριστοκρατικό Νανσύ. Φθάνοντας, θα δούμε την υπέροχη πλατεία Στανισλάς, που αποτελεί το κέντρο της πόλης, το Δημαρχείο, την Όπερα, το μουσείο Καλών Τεχνών, τις δύο κρήνες με αγάλματα του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης αντίστοιχα, την Αψίδα του Θριάμβου - απομίμηση εκείνης του Σεπτίμιου Σεβήρου στη Ρώμη - και θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη. Στον ελεύθερό σας χρόνο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την περίφημη τάρτα Κις Λορέν (Quiche Lorraine). Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινή αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη, που εκτός από έδρα του Χρηματιστηρίου, θεωρείται δίκαια το "Μανχάταν" του Μάιν. 'Αφιξη, περιήγηση στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο Zeil, που είναι η χαρά του shopping. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

From / per person

Booking
Total:
695,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr