ΓΥΡΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 8 Days
Scale: 1 - 10 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΓΥΡΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ - ΚΟΡΚ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΑΝΡΑΤΤΥ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΜΠΕΡΡΕΝ - ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ - ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΚΑΡΟΟΥΜΟΡ - ΣΛΑΪΓΚΟ - ΝΤΕΡΡΥ - ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

ΓΥΡΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ - ΚΟΡΚ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΑΝΡΑΤΤΥ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΜΠΕΡΡΕΝ - ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ - ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΚΑΡΟΟΥΜΟΡ - ΣΛΑΪΓΚΟ - ΝΤΕΡΡΥ - ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17, 24 & 31/8, 7/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
1295€ 1095€ 1645€
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 175€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES.
  • *7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4*, 5*. 
  • *Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία και 3 δείπνα συνολικά. 
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος. 
  • *Αρχηγός - συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • *Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους.
  • *Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.  

 

Πτήσεις
Αθήνα Δουβλίνο Α3 630 20.50 23.05
Δουβλίνο
Αθήνα
Α3 631 23.55 05.55

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΟΥΙΣΚΥ JAMESON ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ GUINNESS: Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη πόλη του Δουβλίνου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης μας θα περάσουμε από την κεντρική λεωφόρο Ο' Κόνελ, θα δούμε το ιστορικό κτίριο του Ταχυδρομείου, το παλαιό Τελωνείο του 18ου αιώνα και θα καταλήξουμε στο Κολλέγιο της Αγίας Τριάδος για να επισκεφθούμε τη Βιβλιοθήκη του και να θαυμάσουμε το μοναδικό Book of Cells. Ακολουθεί επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (συλλογή χρυσών κέλτικων κοσμημάτων). Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, σύμβολο της προτεσταντικής εκκλησίας της Ιρλανδίας, το Φοίνιξ Παρκ, το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης, το αποστακτήριο ουίσκυ Jameson, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Guinness. Επίσης, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιήσουμε μια μικρής διάρκειας κρουαζιέρα στα ήρεμα νερά του Λίφι, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε τα ιστορικά κτίρια της πόλης. Η εξερεύνηση του Δουβλίνου συνεχίζεται στους γνωστούς πεζόδρομους Crafton και Ηenry για ψώνια, φαγητό, καφέ κ.λ.π. Η βόλτα μας ολοκληρώνεται στην περιοχή Temple Bar, μία από τις παλαιότερες της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία απολαύσουμε ένα ποτήρι μπύρα σε κάποια από τις δεκάδες παμπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ - ΚΟΡΚ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ: Πρωινή αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος μας σταθμός θα είναι σε ένα σημαντικό αξιοθέατο της χώρας, στο Βράχο του Κάσελ που δεσπόζει στην πόλη, τη βάση του οποίου την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μέτρων, ενώ στην κορυφή του καταπράσινου λόφου υπάρχει ένα μικρό κάστρο. Συνεχίζουμε προς την πανέμορφη πόλη Κορκ, στην οποία θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση και θα αναχωρήσουμε για την γραφική πόλη Κιλλάρνεϋ. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο THE DUNLOE HOTEL & GARDENS 5*, ένα ρομαντικό κρησφύγετο στην άγρια ομορφιά του Κιλλάρνεϋ. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ: Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την πιο φημισμένη διαδρομή της Ιρλανδίας, το περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ". Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλλόργκλιν (Killorglin) και θα συνεχίσουμε προς το Γκλενμπέι (Glenbeigh) με την πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο Ίβερα (Iveragh) και τον κόλπο του Ντίνγκλ (Dingle Bay). Ακολουθεί το χωριό Καχέρσιβιν (Cahersiveen) και το Γουότερβιλ, το αγαπημένο χωριό διακοπών του Τσάρλι Τσάπλιν. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ. Στο σημείο Λέιντις Βιού θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του Εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική παρακολούθηση του παραδοσιακού Ιρλανδέζικου χορού RIVER DANCE. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΚΑΣΤΡΟ MΠΑΝΡΑΤΤΥ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΡΡΕΝ - ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ: Μια ακόμα υπέροχη διαδρομή μας περιμένει σήμερα. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στο κάστρο Μπανράττυ, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα και αυθεντικά μεσαιωνικά κάστρα της Ιρλανδίας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς ένα από τα σημαντικότερα και πιο θεαματικά αξιοθέατα της Ιρλανδίας, τους περίφημους Βράχους του Μόχερ, ενώ, μέσα από την περιοχή Μπέρρεν, βλέπουμε την ιδιότυπη διαστρωμάτωση των ασβεστολιθικών πετρωμάτων. 'Αφιξη στην ευρύτερη περιοχή της κομητείας Galway ή Castelbar και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ - ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΚΑΡΟΟΥΜΟΡ - ΣΛΑΪΓΚΟ - ΝΤΕΡΡΥ: Πρώτος σταθμός της σημερινής μας διαδρομής θα είναι στο μεγαλιθικό νεκροταφείο του Κάροουμορ - ένα από σημαντικά μνημεία της λίθινης εποχής στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην όμορφη παραλιακή πόλη Σλάιγκο (Sligo) και θα αναχωρήσουμε για τη Βόρεια Ιρλανδία, με άφιξη αργά το απόγευμα στο Ντέρρυ (Derry, επίσημα: Londonderry). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και περιήγηση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας και τη μόνη περιτειχισμένη πόλη του νησιού - τα τείχη της διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΤΕΡΥ - ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ: Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το περίφημο "Μονοπάτι του Γίγαντα" (Giant's Causeway), ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας, με τις πολυγωνικές στήλες από βασάλτη και τις εξάγωνες πέτρες σαν παξιμάδια να εφάπτονται μεταξύ τους - ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, αποτέλεσμα έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας πριν από περίπου 50-60 εκατομμύρια χρόνια. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCΟ και έχει καταταγεί ως το τέταρτο φυσικό θαύμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αφού θαυμάσουμε το τοπίο και μάθουμε τους σχετικούς μύθους για τη δημιουργία του, θα συνεχίσουμε για τη θρυλική πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΕΛΦΑΣΤ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ: Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού, το κτίριο της Όπερας, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο Κουίνς και την παμπ Κράουν. Συνεχίζουμε για το δυτικό Μπέλφαστ, όπου θα ξεναγηθούμε στην περιοχή των εχθροπραξιών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990 και του σημερινού τείχους της Ειρήνης. Επίσης θα επισκεφθούμε το Dock στο οποίο κατασκευάστηκε ο Τιτανικός. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου και θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας για την Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Λόγω των πολλών φεστιβάλ στην περιοχή του Γκόλγουεϊ, η διανυκτέρευση μπορεί να αντικατασταθεί σε αντίστοιχης κατηγορίας ξενοδοχείο στη γύρω περιοχή Mayo.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
1 295,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
19:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr